menu

POLEDNÍ MENU

                                          
                                                                                         POLEDNÍ MENU     23.1o.2o18

                                                                                                               11.oo – 15.oo

polévka :

čočková polévka s frankfurtským párkem 45.-
polévka z pečených paprik a rajčat s feta sýrem  45.-

předkrm :

marinovaná červená řepa s kozím sýrem a balsamivo redukcí, opečený toast 95.-

hlavní jídla :

kuřecí nudličky s fazolkami, lilkem a cuketou na zeleném kari, jasmínová rýže 135.-
15og přírodní rybí filé na kmíně a másle s vařeným bramborem 130.-
fusilli tricolore s houbami, kuřecím masem, česnekem, smetanou a baby špenátem 135.-
15o smažené medailonky z panenky v kukuřičné strouhance s bramborovým salátem 145.-
plněný paprikový lusk v rajské omáčce s houskovým knedlíkem / dušená rýže / 130.-
panzarotti plněné sýrem Provola a špekem v tomatové omáčce s olivami, česnekem a rukolou 135.-
Quinoa salát s tuňákem v olivovém oleji, avokádem, sušenými rajčaty a baby špenátem 170.-
gnocchi Barcelona s vepřovou panenkou, feta sýrem, rajčaty a bazalkovým pestem 145.-
smažený sýr s hranolkami 130.-
Ceasar salát s kuřecím masem, slaninou, parmesánem a opečenými krutony 155.-
Diavolo salát s dýňovými semínkami, okurkou, mátovým pestem a kuřecím prsíčkem 155.-
Caprese – rajčata s bůvolí mozzarellou, zelenými královskými olivami a bazalkovým pestem 150.-

dezert :

vanilková bábovka 30.-
dort ze zeleného jablka 55.-
čokoládový dort s čerstvými jahodami 75.-

/