menu

POLEDNÍ MENU

                                          
                                                                                         POLEDNÍ MENU     24.o9.2o18

                                                                                                               11.oo – 15.oo

polévka :

slepičí vývar s masem, zeleninou a celestýnskými nudlemi 45.-
ruský boršč 45.-

předkrm :

hummus s kozím sýrem, rukolou a olivovým olejem, pita chléb 95.-

hlavní jídla :

segedinský vepřový guláš s houskovým knedlíkem 130.-
pečená kuřecí roláda s bramborovou kaší a kyselou okurkou 135.-
15og medailonky z vepřové panenky na srbské zelenině s jasmínovou rýží 145.-
smažený hermelín s hranolkami a česnekovou majonézou 135.-
15og penne s mátovým pestem, jarní cibulkou a norským lososem vařeným v páře 185.-
Ceasar salát s kuřecím masem, slaninou, parmesánem a opečenými krutony 155.-
Diavolo salát s dýňovými semínkami, okurkou, mátovým pestem a kuřecím prsíčkem 155.-

dezert :

čokoládový dort 65.-
rybízová bábovka 30.-

/